Svensk Telepsykiatri AB, Uppsala

Adress: S:t Olofsgatan 32 E, Uppsala

Vi erbjuder psykiatriska och psykologiska tjänster via videolänk (telepsykiatri). Det innebär att vår psykiatriker och psykologer träffar dig online för kvalificerad bedömning och behandling. Vi strävar efter högsta möjliga säkerhet när det gäller dina personuppgifter. Vi följer internationella riktlinjer för telepsykiatri av American Telemedicine Association (ATA). Alla vuxna som bor i Sverige och har tillgång till internetuppkoppling via dator, mobil eller surfplatta kan använda våra tjänster.

Fördelar med telepsykiatri -Hög kvalitet och kontinuitet.Vi strävar efter att arbeta efter bästa tillgängliga evidens, samt att du får en kontinuitet med samma online psykolog och psykiater över tid.

-Ökad tillgänglighet för personer som pga psykiska eller kroppsliga besvär eller avstånd till sjukvården har svårt att söka hjälp eller behålla en terapeutisk kontakt.

-Minskade kostnader för individen som slipper resor, parkeringskostnader, inkomstbortfall, behov av barnvakt, allt som vanliga besök till sjukvård innebär.

-Bekvämlighet och flexibilitet. Sessioner sker i tryggheten av det egna hemmet. Möjlighet till sessioner på kvällstid och på helger.

-Konfidentialitet. Du slipper träffa bekanta i väntrummet.

-Inga långa väntetider. Du får en tid inom dagar.

Information till patienter

Har du psykiska besvär som depression, ångest, sömnproblem eller humörsvängningar är du välkommen att boka en tid för bedömning hos oss. Du kan även kontakta oss om du önskar en second opinion när det gäller din diagnos och behandling.

I nuläget är dock våra tjänster inte lämpliga för personer med missbruksproblematik, för minderåriga personer, personer med psykosdiagnoser eller självskadande beteende.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
S:t Olofsgatan 32 E, Uppsala
Län, kommun:
Uppsala län, Uppsala
Postadress:
Svensk telepsykiatri, S:t Olofsgatan 32 E, 753 32 Uppsala
Webbplats:
http://www.psykonline.se
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 20:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form