Tandhälsan Södra Vi, Södra Vi

Adress: Norra Storgatan 1

Söker du en bra tandläkare i Södra Vi? Då har du kommit rätt! Välkommen till vår moderna klinik med den senaste utrustningen. Mottagningen är tillgänglighetsanpassad och hemtrevlig. Vi arbetar för att du ska få tandvård av högsta kvalitet. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut. Tandläkare Mauro Villegas Galarza och tandläkare Enma Contreras De Villegas tar emot dig som patient och båda har lång erfarenhet som tandläkare. I vår receptionen får du träffa Gladys Villegas. Slå dig ner i vårt inbjudande och rogivande väntrum och läs en tidning eller bara vila en stund innan ditt besök. Till oss är hela familjen välkommen, fri tandvård för barn och unga till och med det år de fyller 22.

Vi har plats för nya patienter och om du behöver komma akut försöker vi ordna en tid åt dig. Utöver svenska pratar vi även engelska och spanska.

Välkommen till oss!

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Norra Storgatan 1
Län, kommun:
Kalmar län, Vimmerby
Postadress:
598 71 Södra Vi
Webbplats:
http://www.ptj.se/tandhalsan-sodra-vi/
Öppettider:
  • Mån08:00 – 16:00
  • Tis08:00 – 16:30
  • Ons08:00 – 16:00
  • Tor08:00 – 16:30
  • Fre08:00 – 13:00
Tjänster: Uppgift saknas

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!