Tandhörnan Mehrdad Falakeh, Söderhamn

Adress: Kungsgatan 20, Söderhamn

Vi välkomnar dig till vår mottagning i centrala Söderhamn. Vår ambition är att ge dig den bästa tandvården, i en lugn och familjär miljö. Vi kan erbjuda dig all tandvård, från årliga undersökningar till komplicerade behandlingar som implantat.

Praktiken är sedan många år kvalitetsdiplomerad och genomgår årliga uppdateringar för bästa kvalitet. Vi är en mottagning i Praktikertjänst. Behöver du konsultation eller har frågor kring din tandvård, olika behandlingar och priser? Eller behöver du en ny tandläkare? Tveka inte att kontakta oss, vi finna här för dig.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Kungsgatan 20, Söderhamn
Län, kommun:
Gävleborgs län, Söderhamn
Webbplats:
http://www.tandhornanmehrdad.se
Öppettider:
  • Mån-Tor07:00 – 19:00
  • Fre07:00 – 15:00
Tjänster: Uppgift saknas

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!