Tandläkare Hannah Lindqvist, Värnamo

Adress: Storgatsbacken 18C, Värnamo

Välkommen till oss på GADD – Alltid på bettet!

Vi erbjuder vuxentandvård mitt i stan. Hos oss arbetar vi med patienten i fokus och individanpassar behandling efter dennes behov. Vårt mål är att alla patienter känner sig trygga, nöjda och delaktiga i sina behandlingar.

I våra fina lokaler och med de senaste uppdateringarna och utbildningarna inom yrket ser vi till att vi har något att erbjuda för alla.

Vi har stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter. På kliniken finns två team och vi arbetar sologroup som innebär att de två teamen byter av varandra mitt på dagen förutom på fredagar då samtliga finns på plats. På mottagningen talar vi förutom svenska och engelska även grekiska.

Vi är anslutna till Praktikertjänst AB, som du kan läsa mer om via www.praktikertjänst.se

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Storgatsbacken 18C, Värnamo
Län, kommun:
Jönköpings län, Värnamo
Öppettider:
  • Mån-Tor07:00 – 18:00
  • Fre07:00 – 13:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form