Tandvården Habo AB, Habo

Adress: Kärrsvägen 33, Habo

På Tandvården Habo erbjuder vi dig tandvård som är anpassad efter just dina behov och önskemål. Vi arbetar alltid för att kunna ge dig vård av högsta kvalitet och att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker vår klinik. För att underlätta för dig i vardagen kan vi även samordna hela familjens tider, så att ni kan besöka tandläkaren samtidigt.

Hos oss kan du även köpa utvalda produkter, som vi varmt rekommenderar, för att sköta din munhygien. Vi hjälper dig att hitta utrustningen som du behöver för att hålla din mun ren och frisk.

Våra behandlingar

Vi erbjuder all typ av allmäntandvård men har även erkänt skickliga specialister inom områdena kirurgi och tandreglering kopplade till verksamheten. Så oavsett om du är i behov av allmäntandvård, estetisk tandvård, implantat eller tandreglering så kan vi hjälpa dig på plats. Har du behov av annan specialistvård, har vi möjlighet att remittera dig.

Tandtekniskt laboratorium

Vår klinik har även ett eget tandtekniskt laboratorium där vi använder modern och avancerad teknik. Detta är en stor fördel för dig som patient, då du snabbt och smidigt kan få en ny krona eller bro på plats.

Vi välkomnar alltid nya patienter, så kontakta oss gärna för en konsultation eller behandling. Vi tar gärna emot kunder från Habo, Mullsjö, Bankeryd, Jönköping.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Kärrsvägen 33, Habo
Län, kommun:
Jönköpings län, Habo
Postadress:
Tandvården Habo AB, Box 97, 566 22 Habo
Webbplats:
http://www.tandvardenhabo.se/
Öppettider:
  • Mån-Tor07:30 – 17:00
  • Fre07:30 – 15:00
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form