Tandvårdsgruppen Ängelholm, Ängelholm

Adress: Laxgatan 2, Ängelholm

Välkommen till Tandvårdsgruppen i Ängelholm!

Vi är en kreativ, trevlig och kvalitetsmedveten arbetsplats där du som patient alltid står i centrum. Vår målsättning är att ge dig en frisk mun och god service till rimliga kostnader.

På kliniken arbetar tandläkarna Alexander Dahl, Fredrik Aschan, Jonna Karlsson och Johan Aschan samt tandhygienisterna Christine Åström och Jeanette Johnsson.

Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne avseende allmän barn- och ungdomstandvård. Är du mellan 0-23 år kostar ditt besök hos oss inget.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Hitta hit:
Besöksadress:
Laxgatan 2, Ängelholm
Län, kommun:
Skåne län, Ängelholm
Webbplats:
http://www.tandvardsgruppen-angelholm.se/
Öppettider:
  • Mån-Tor07:30 – 17:00 lunch 12.30-13.30
  • Fre07:30 – 16:00 lunch 12.30-13.30
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form