TINA-mottagningen, Billdal

Adress: Kungsporten 2 A

TINA-mottagningen är en vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Billdal, norra Halland, precis på gränsen mellan Göteborg och Kungsbacka kommun. Verksamheten är bemannad med ett kvalificerat och multiprofessionellt team bestående av specialistläkare i psykiatri, sjuksköterskor, psykologer och psykoterapeuter.

Mottagningen erbjuder utredning och behandling av patienter med bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar exempelvis ADHD samt långvarig svårbehandlad depression.

I teamet finns mycket god allmänpsykiatrisk och neuropsykiatrisk kompetens och även specialkompetens inom angränsande tillstånd såsom stressutlöst psykisk ohälsa, s k utmattningssyndrom. Psykologerna arbetar framförallt enligt kognitiv psykoterapeutisk modell men annan psykoterapi kan vid behov erbjudas. Stödkontakt och coaching erbjuds av sjuksköterska. Det finns väletablerade vårdprogram för litium-behandling och medicinsk behandling av ADHD.

Ingår i Vårdval Hallands specialistvård. Läs mer på 1177.se/vardval

Information till patienter

PRISER

Läkarbesök: 300 kr

Psykolog: 100 kr

Psykoterapeut: 100 kr

Sjuksköterska: 100 kr

Patienter under 20 år och över 85 år: 0 kr

Du kan betala med kort, faktura eller kontant.

Frikort gäller

Om du inte kan komma måste du av- eller omboka din tid så att någon annan kan erbjudas tiden. Gör du inte det (senast 24 timmar före besöket) får du betala ordinarie patientavgift samt en avgift på 50 kr. Detta gäller även för dig som har avgiftsfri hälso- och sjukvård och för dig med frikort.

Ålder

Vi tar emot patienter som är 17 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Kungsporten 2 A
Län, kommun:
Hallands län, Kungsbacka
Postadress:
TINA-mottagningen, Kungsporten 2 A, 42750 Billdal
Webbplats:
http://www.tina-mottagningen.se
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 16:30
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form