Ungdomshälsan Umeå

Adress: Rådhusesplanaden 3B, 2 tr

Till ungdomshälsan kan du som är 13-22 år vända dig om du har frågor om sex, din egen kropp och preventivmedel. Här får du gratis kondomer och akut p-piller. Du kan också testa dig för könssjukdomar och göra graviditetstest.

Finns behov av samtalsbehandlare är åldersgränsen 16-22 år. Kontakta oss om du behöver någon att prata med eller om du vill ha hjälp att sluta med tobak, alkohol eller droger eller har problem med mat och ätande.

Alla besök på ungdomshälsan är gratis och alla som jobbar har tystnadsplikt. Föräldrar eller andra vuxna kan också kontakta oss.

I vårt utbud finns länk till bokningstjänsten för studiebesök och föreläsningar för gymnasie- och högstadieelever.

På Ungdomshälsan jobbar olika yrkesgrupper. Vi samverkar för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Här finns barnmorskor, dietist, kurator, läkare, psykiatrisjuksköterska, psykologer, receptionist, skolkurator och socionomer.

Reception

Anmäl dig i receptionen om du har bokat ett besök eller kommer på drop-in till samtalsbehandlare. Du kan även ställa frågor, få kondomer och av/omboka ditt besök, samt boka tid för preventivmedelsrådgivning i receptionen.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Rådhusesplanaden 3B, 2 tr
Län, kommun:
Västerbottens län, Umeå
Postadress:
Rådhusesplanaden 3B, 90328 Umeå
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 17:00 Lunch 12-13

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form