Unicare Vårdcentral Vetlanda

Adress: Vitalagatan 9, Vetlanda

Unicare sätter patienten i centrum. Hos oss träffar du läkare, sjuksköterskor med specialistkompetens inom diabetes, diplomerad tobaksavvänjare, kostrådgivning samt fysioterapeuter, arbetsterapeut och KBT -terapeut. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Du kan ringa dygnet runt. När vårdcentralen är stängd kopplas du automatiskt till närakuten. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso-och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

För alla listade patienter:

Gratis träning på vårt gym!

Vi har även en filial i Kvillsfors där vi har mottagning torsdagar kl 08:00-12:00. Där träffar du en distriktsläkare och en distriktssköterska.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring vårdcentralen för att boka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga om din pågående behandling.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt, var du än är i landet. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

Gäller det ett livshotande tillstånd – ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Vitalagatan 9, Vetlanda
Län, kommun:
Jönköpings län, Vetlanda
Postadress:
Box 235, 574 23 Vetlanda
Webbplats:
http://www.unicare.nu
Öppettider:
  • Mån-Fre07:00 – 17:00

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form