Vårdcentralen Kasernhöjden, Karlstad

Adress: Infanterigatan 35, Karlstad, 653 40 Karlstad

Vårdcentralen Kasernhöjden är en verksamhet i Praktikertjänst AB och ingår i Hälsoval Värmland och arbetar på uppdrag av landstinget. Vi har erfaren och kompetent personal och erbjuder dig och din familj primärvård av hög kvalitet. Hos oss arbetar läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, distriktssköterskor, sjukgymnaster, barnmorska, undersköterska och vårdadministratörer. Vi arbetar med förebyggande hälsovård, behandling, rehabilitering och god service är viktigt för oss. Vi erbjuder barnavårdscentral, mödravårdscentral och fysioterapi/sjukgymnastik. Laboratorieverksamhet finns på enheten. Den är även öppen för provtagning för patienter från andra enheter.

Vårdcentralen är belägen på Kasernhöjden vid avfart E18 mot Kasernhöjden med bra parkeringsmöjlighet och nära till busshållplats för kollektivtrafik.

Välkommen att lista dig hos oss Man behöver inte vara listad på Vårdcentralen Kasernhöjden för att söka till barnavårdscentral, mödravårdscentral och fysioterapimottagningen.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Infanterigatan 35, Karlstad, 653 40 Karlstad
Län, kommun:
Värmlands län, Karlstad
Postadress:
Infanterigatan 35, 653 40 Karlstad
Webbplats:
http://www.vckasernhojden.se
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 12:00
  • Mån-Fre12:00 – 13:00 Lunchstängt
  • Mån-Fre13:00 – 17:00

Har du diabetes?

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!