Värnamo sjukhus

Adress: Doktorsgatan 5, Värnamo

Ring i första hand 1177 om du blir sjuk och behöver rådgivning. 1177 är öppet dygnet runt. Du kan även ringa din vårdcentral.

Ring nödnumret 112 om någon är svårt sjuk eller allvarligt skadad och behöver omedelbar hjälp.

Värnamo sjukhus är ett av Sveriges största länsdelssjukhus. Här bedrivs specialiserad vård, planerad såväl som akut, för sjukdomar och skador som inte kan utredas eller behandlas på vårdcentralerna.

De medicinska verksamheter som finns på Värnamo sjukhus är akutklinik, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning, geriatrisk rehabiliteringsklinik, kirurgklinik inklusive öron-näsa-hals, kvinnoklinik inklusive förlossning, laboratoriemedicin, medicinklinik inklusive hudmottagning, operations- och intensivvårdsklinik, ortopedklinik, psykiatrisk klinik, röntgen, Samrehab med sjukgymnastik och arbetsterapi samt ögonmottagning. I sjukhusets lokaler finns också en jourcentral och Väster vårdcentral.

Sjukhusets verksamhet finns till största delen på Doktorsgatan i Värnamo. Dessutom bedriver sjukhuset barnhälsovård i Gislaved, Gnosjö och Vaggeryd, samt kvinnohälsovård i Gislaved, Gnosjö och Skillingaryd. Sjukhuset har även ungdomsmottagningar i Gislaved, Skillingaryd och Värnamo.

Information till patienter

Du får information om din behandling eller undersökning på din mottagning eller vårdavdelning. Om du vill kan du ta med dig en anhörig eller närstående. Ta med legitimation.

Det är också bra om du tar med dig:

• kallelse om du har fått en sådan

• recept och eventuell medicinlista

Information till besökare

Besöksregler

Besök inte vårdavdelningar på sjukhuset om har feber, förkylningsbesvär, diarré, kräkningar eller andra symtom som kan medföra att du smittar.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Doktorsgatan 5, Värnamo
Län, kommun:
Jönköpings län, Värnamo
Postadress:
331 85 Värnamo
Öppettider:
  • Mån-SönDygnet runt
Tjänster: Uppgift saknas

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.