Bankeryds vårdcentral

Adress: Sjöåkravägen 18, Bankeryd

På Bankeryds vårdcentral får alla ett gott bemötande på lika villkor. Vårt mål är att erbjuda dig snabb tillgång till vård av högsta kvalitet med hjälp av välutbildad personal. Vi arbetar tillsammans på att relationen med dig grundar sig på omtanke, helhetssyn och kvalitet.

På Bankeryds vårdcentral finns specialistläkare i allmänmedicin, sjuksköterskor/ distriktssköterskor, sjukgymnaster, vårdadministratörer, arbetsterapeut/rehabiliteringssamordnare, psykolog och kurator. Vi har vårdteam för diabetes, rehabilitering och astma/KOL samt vaccinationsmottagning inför utlandsresa. Under samma tak finns även laboratorium och apotek.

Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna Närakuter. Du når Närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via Närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd – ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Sjöåkravägen 18, Bankeryd
Län, kommun:
Jönköpings län, Jönköping
Postadress:
Box 83, 564 22 Bankeryd
Webbplats:
http://www.rjl.se/bankerydsvardcentral/
Öppettider:
  • Mån-Tor07:45 – 15:30 Laboratoriet
  • Mån-Fre08:00 – 17:00 Vårdcentralen
  • Fre07:45 – 14:30 Laboratoriet

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form