Eksjö vårdcentral

Adress: Breviksvägen 6, Eksjö

Vi tar emot barn och vuxna. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning. Här finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning och ett rehabiliteringsteam där arbetsterapeut, kurator, psykolog och sjukgymnast ingår.

Laboratoriets provtagningstider är måndag till fredag klockan 08:00-16:00.

Tänk på att komma i god tid till besöket då det är begränsat antal parkeringar utanför vårdcentralen. Hänvisning till Stocknäsparkeringen.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd – ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Breviksvägen 6, Eksjö
Län, kommun:
Jönköpings län, Eksjö
Postadress:
Breviksvägen 6, 57581 Eksjö
Webbplats:
http://www.rjl.se/eksjovardcentral
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 16:00 Laboratoriet
  • Mån-Fre08:00 – 17:00 Vårdcentralen

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma