Habiliteringscenter Bromma vuxna

Adress: Olivecronas väg 5, plan 2, STOCKHOLM

MER INFORMATION:
För mer information se habilitering.se. För allmän rådgivning när vi har stängt vill vi hänvisa till Frågetjänst på Habiliteringens resurscenter 08-123 350 10. habresurscenter.slso@sll.se

OM OSS:
Vi är en del av Habilitering & Hälsa. Vi ger insatser till dig som är vuxen (18 år och äldre) och som har en omfattande funktionsnedsättning såsom intellektuell funktionsnedsättning, autism och rörelsenedsättning. Vi ger även stöd till anhöriga och till personal i din närhet. Insatser ges av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, logoped eller psykolog. 
Vi vänder oss till dig som bor i Bromma, Ekerö, Hässelby/Vällingby, Kungsholmen och Norrmalm. För att kunna ansöka om habilitering måste du visa att du, eller den person ansökan gäller, har en funktionsnedsättning. Det kan vara genom en remiss från läkare, ett läkarintyg eller en utredning. Alla våra mottagningar tar ut en avgift på 100 kronor om du inte kommer till ett bokat besök eller lämnar återbud mindre än 24 timmar före besöket. Habilitering är fortfarande avgiftsfri.
 

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Olivecronas väg 5, plan 2, STOCKHOLM
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Olivecronas väg 5, plan 2, 113 61 STOCKHOLM
Webbplats:
http://habilitering.se/habilitering.se/bromma-vuxna
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 15:00

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form