Logopedimottagningen Kalix sjukhus

Adress: Kalix sjukhus, Skolgatan 1, 952 82 Kalix

Logopedmottagningar finns på länets alla sjukhus. Sedan årsskiftet 2006/2007 är våra mottagningar samordnade i en länsverksamhet. Syftet med Länslogopedin är att kunna erbjuda dig en likvärdig vård med hög kvalitet oavsett var du bor i länet. För att åstadkomma en mer likvärdig vård har vi arbetat intensivt med gemensamma rutiner och prioriteringar. Bemanningen har anpassats till befolkningsunderlag per sjukhus. Vårat mål är att kunna ge den bästa logopediska vården i landet.

Hur lång är väntetiden? Vi har som mål att träffa alla nya patienter inom tre månader från det att remissen skrivits. Vi hänvisar dig till det sjukhus som har kortast väntetid, du väljer då själv om du vill vänta på tid till ditt närmaste sjukhus eller få en snabbare tid på ett annat sjukhus. Efter första besöket bestäms om och när behandling ska ges, även här eftersträvas igångsättning inom tre månader för de patienter som är i behov av insatser.

Information till patienter

Vi finns på Kalix sjukhus, i hus H, markplan, följ skyltarna från huvudentrén.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Kalix sjukhus, Skolgatan 1, 952 82 Kalix
Län, kommun:
Norrbottens län, Kalix
Postadress:
Kalix sjukhus, Logopedmottagningen, Skolgatan 1, 952 82 Kalix
Webbplats:
http://www.norrbotten.se/sv/Halsa-och-sjukvard/Kliniker-mottagningar/Rehabilitering/Logopedi/Logopedmottagning-Kalix-sjukhus/
Öppettider:
  • Mån-Fre07:00 – 16:00

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form