Logopedimottagningen Kiruna sjukhus

Adress: Kiruna sjukhus, Logopedmottagningen, Thulegatan 29

Logopedmottagningar finns på länets alla sjukhus. Sedan årsskiftet 2006/2007 är våra mottagningar samordnade i en länsverksamhet. Syftet med Länslogopedin är att kunna erbjuda dig en likvärdig vård med hög kvalitet oavsett var du bor i länet. För att åstadkomma en mer likvärdig vård har vi arbetat intensivt med gemensamma rutiner och prioriteringar. Bemanningen har anpassats till befolkningsunderlag per sjukhus. Vårat mål är att kunna ge den bästa logopediska vården i landet.

Hur lång är väntetiden? Vi har som mål att träffa alla nya patienter inom tre månader från det att remissen skrivits. Vi hänvisar dig till det sjukhus som har kortast väntetid, du väljer då själv om du vill vänta på tid till ditt närmaste sjukhus eller få en snabbare tid på ett annat sjukhus. Efter första besöket bestäms om och när behandling ska ges, även här eftersträvas igångsättning inom tre månader för de patienter som är i behov av insatser.

Information till patienter

Logopedmottagningen ligger på plan 5 på Kiruna sjukhus.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Kiruna sjukhus, Logopedmottagningen, Thulegatan 29
Län, kommun:
Norrbottens län, Kiruna
Postadress:
Kiruna sjukhus, Logopedmottagningen, Thulegatan 29, 981 31 Kiruna
Webbplats:
http://www.norrbotten.se/sv/Halsa-och-sjukvard/Kliniker-mottagningar/Rehabilitering/Logopedi/Logopedmottagning-Kiruna-sjukhus/
Öppettider:
  • Mån-Fre08:30 – 09:00 Svarare 07.30-08.30

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!