Öron-näsa-halsmottagning foniatri Lund

Adress: Lasarettsgatan 19, plan 3, Lund

Vi är specialiserade på att undersöka och behandla sjukdomar och funktionsnedsättningar i talorganen, gommen och nedre delen av svalget. Behandlingen innefattar såväl medicinsk behandling och rådgivning som injektioner i stämveck och närliggande muskler.

Diagnoser vi hanterar är belastnings- eller yrkesrelaterade röstbesvär, polyper, cystor och svullnader på stämvecken eller i struphuvudet. Vi hjälper dig med stämvecksförlamningar och sväljningsbesvär orsakade av funktionsnedsättning i munhåla, svalg eller översta delen av matstrupen. Du som har Larynxcancer (”stämbandscancer”) kommer också till oss.

Vi tar emot patienter i alla åldrar, både barn och vuxna.

Vi arbetar som ett team för god tillgänglighet och följer patienten från undersökning och diagnos via operation och/eller annan behandling fram till uppföljning. Vi har även ett nära samarbete med ett flertal andra specialiteter.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Lasarettsgatan 19, plan 3, Lund
Län, kommun:
Skåne län, Lund
Postadress:
Skånes universitetssjukhus, ÖNH-mottagning foniatri Lund, 221 85 Lund
Webbplats:
http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/oron-nasa-halsmottagning-foniatri-lund/
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 16:30

Har du diabetes?

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!