Ortopedia Ortopedtekniska Center City

Adress: Östra Järnvägsgatan 25, STOCKHOLM

På Ortopedia arbetar vi med patienten i centrum utifrån ettmultiprofessionellt perspektiv. Vår övertygelse är att varje patient och besvärär mer eller mindre unikt och kräver en individanpassad lösning. Hos ossarbetar legitimerade ortopedingenjörer, ortopedtekniker, fysioterapeuter ochläkare som alla är handplockade för sin spetskompetens och delar en gemensamutrednings- och behandlingsfilosofi. 

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår kvalitet i allaled av vår verksamhet genom utbildning och utveckling. Vi är certifierade inomkvalitet enligt ISO 9001 samt inom miljö enligt ISO 14001. Vi strävar alltid efteratt erbjuda kvalitet framför kvantitet.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av ortopedtekniskahjälpmedel i form av proteser, ortoser, inlägg och ortopediska skor. Vi har högkompetens och tillgänglighet och värdesätter alltid ett gott bemötande gentemotdig som patient och närstående. Vi samarbetar också med ett stort antalsjukhus, vårdcentraler och vårdenheter för att kunna ge dig den bästa möjligavården.

Vi har mottagningar i området St Göran/Fridhemsplan, City(Norra Bantorget) och Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby. Du är varmtvälkommen att kontakta oss på telefon eller mail för mer information eller föratt boka en tid!

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Ortopedtekniska verksamheter

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Hitta hit:
Besöksadress:
Östra Järnvägsgatan 25, STOCKHOLM
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Östra Järnvägsgatan 25, 111 20 STOCKHOLM
Webbplats:
http://www.ortopedia.se
Öppettider:
  • Mån-Tor08:00 – 17:00
  • Fre08:00 – 16:30
Tjänster: Uppgift saknas

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma