Sävsjö vårdcentral Vrigstad filial

Adress: Värdshusvägen 3, Vrigstad

På Vrigstad vårdcentral får alla ett gott bemötande på lika villkor. Vårt mål är att erbjuda dig snabb tillgång till vård av hög kvalitet. Här arbetar arbetsterapeut, distriktsläkare, distriktssköterska, hälsovetare, kurator, sjukgymnast, undersköterska och läkarsekreterare. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Vi arbetar förebyggande och erbjuder specialistmottagningar för bland annat diabetes och astma/KOL. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Vår sjukgymnast har telefontid måndag-fredag kl. 8.15-9, tfn 010-2438825.

Arbetsterapeut, helgfri måndag-fredag, tfn 010-2438835 (röstbrevlåda).

Vi kan erbjuda KBT-behandling och stödsamtal vid depressions- och ångesttillstånd, stressutlösta besvär samt vid utmattningssyndrom. Vi erbjuder även hjälp med hälso-och livsstilsförändringar såsom råd och stöd vid oro för överkonsumtion av alkohol, rökavvänjning, coaching i fysisk aktivitet och kostrådgivning.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna Närakuter. Du når Närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via Närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd – ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Värdshusvägen 3, Vrigstad
Län, kommun:
Jönköpings län, Sävsjö
Postadress:
Sävsjö VC Vrigstad filial, Sävsjö vårdcentral, 576 36 Sävsjö
Webbplats:
http://www.rjl.se/savsjovardcentral
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 11:00 Laboratoriet
  • Mån-Fre08:00 – 16:00 Vårdcentralen

Sveriges bästa nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med allt nytt inom diabetes, övervikt och fetma

Subscription Form