Smärthjälpen, Göteborg

Adress: Anders Personsgatan 12, 416 64 Göteborg

SMÄRTHJÄLEN är en mottagning som utreder, behandlar och rehabiliterar patienter med långvariga icke maligna smärttillstånd (smärta som inte beror på cancer och som pågått i minst tre månader). SMÄRTHJÄLPEN har tillgång till ett flertal discipliner för behandling och rehabilitering så som smärtläkare, smärtsjuksköterska, psykolog, sjukgymnast och arbetsterapeut. SMÄRTHJÄLPENS utredningar och behandlingar/rehabiliteringar är grundade på en helhetssyn på människan!

Information till patienter

Smärthjälpen har ett vårdavtal med Västra Götalandsregionen (avtalsnummer HSNV 2017-00165). Avtal gällande diagnostisering och behandling av långvarig icke- malign smärta inklusive Fibromyalgi och Myalgic Encephalomyelitis/ Chronic fatigue Syndrome (ME/ CFS).

För att Smärthjälpen skall kunna ta emot inkommande remisser skall man inom primärvården/specialistsjukvården utesluta så kallade ”röda flaggor”. Med ” Röda flaggor” menas behandlingsbara och allvarliga åkommor, så som malignitet (cancer), allvarliga neurologiska och neurodegenerativa sjukdomar, svåra psykiatriska sjukdomar, metabola syndrom mm.

Smärthjälpen tar också emot privatbetalande patienter och patienter med sjukvårdsförsäkring.

Driftsform

Driftsform: Privat

Hitta hit:
Besöksadress:
Anders Personsgatan 12, 416 64 Göteborg
Län, kommun:
Västra Götalands län, Göteborg
Postadress:
Anders Personsgatan 12, 416 64 Göteborg
Webbplats:
http://www.smarthjalpen.se
Öppettider:
  • Mån-Fre08:00 – 16:00
Tjänster: Uppgift saknas

Dialiv Premium för dig

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll över riskfaktorer och få hjälp när du behöver det.

Dialiv är appen för dig. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill.

Nu med Blodsockerkit!

Få nyhetsbrev med goda recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.

Få vårt nyhetsbrev med goda recept, råd och e-böcker gratis!