Väster vårdcentral Värnamo

Adress: Värnamo sjukhus Doktorsgatan, Värnamo, plan 3, södra ingången

På Väster vårdcentral tar vi emot både barn från 1 års ålder, ungdomar och vuxna. Här finns allt du behöver, läkare, distriktssköterska, kurator, fysioterapi, arbetsterapi, diabetes, rehabkoordinator, psykolog och astmasköterska. Vi erbjuder även rökavvänjning, livsstilsförändring samt vaccinationer.

Kompetens och vänligt bemötande är för oss en självklarhet. Vi fokuserar på att erbjuda lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet som präglas av omtanke och helhet. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Vi har även mottagning i våra filialer i Bredaryd och i Forsheda. Meddela när du bokar tid om du önskar besöka oss på någon av våra filialer istället.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakutens e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd – ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Hitta hit:
Besöksadress:
Värnamo sjukhus Doktorsgatan, Värnamo, plan 3, södra ingången
Län, kommun:
Jönköpings län, Värnamo
Postadress:
Värnamo sjukhus, Doktorsgatan, 331 85 Värnamo
Webbplats:
http://www.rjl.se/vastervardcentral
Öppettider:
  • Mån-Tis08:00 – 17:00 vårdcentralen
  • Mån-Fre08:00 – 16:00 laboratoriet
  • Ons08:00 – 19:00 vårdcentralen
  • Tor-Fre08:00 – 17:00 vårdcentralen

Få nyhetsbrev med recept, råd, kliniska artiklar och e-böcker gratis.